Koren Optikk – din optiker i trondheim


I Koren Optikk har vi til sammen over l00 års erfaring i bransjen. Hos oss utfører vi synsundersøkelser, tilpasser kontaktlinser og svarer på spørsmål som angår øyehelse. Vi selger også briller, solbriller, kontaktlinser og tilbehør. I tillegg er vi godkjent innen arbeidsplassoptometri. Vi driver også aktivt med synstrening, spesielt rettet mot studenter, som ofte kan føle seg trette og slitne i øynene i løpet av studietiden.

Her hos Koren Optikk selger vi også forstørrende optikk og belysning til leger og tannleger, eller andre som måtte ha behov for denne typen synshjelp. Vi har selvfølgelig også henvisningsrett til øyelege. Du finner oss i Søndre gate 23 i Trondheim.


Trine

Trine er utdannet optiker og kontaktlinsespesialist og har nesten ti års yrkeserfaring fra Krogh Optikk Sandvika og Krogh Optikk H.Iversen.

Kristin

Kristin har utdannelse både som optiker og kontaktlinsespesialist, i tillegg til en Master i Optometry. Har over femten års yrkeserfaring og kom til Koren Optikk fra Krogh Optikk H. Iversen.

Unni

Unni har jobbet 12 år hos Krogh optikk H.Iversen før hun kom til oss i 2015. Før det jobbet hun mange år i dagligvarehandelen.

Stig

Stig er utdannet optiker og kontaktlinsespesialist og har 12 års erfaring fra Krogh optikk H. Iversen, Memira, Sjøhaug og Sande og Optoteknisk verksted.