Synsundersøkelse

Bestille synsundersøkelse i Trondheim? Våre synsundersøkelser blir utført av autoriserte optikere, og undersøkelsen tar omtrent 45 minutter. Vi gjør en grundig utmåling av brillestyrken og undersøker samsynet/øyemuskulaturen. Hver eneste pasient er unik, og vi vil alltid gjøre en individuell vurdering for å finne en optimal synskorrigerende løsning.  

I tillegg utfører vi en grundig kontroll av øyehelsen din. Vi måler øyetrykket og tar digitale bilder og scan av netthinnen. Vi har utstyr til å kartlegge hornhinnens topografi og måle synsfeltet. Jevnlig synskontroll er essensielt for å kunne oppdage eventuelle øyesykdommer på et tidlig stadium. 

Synsundersøkelse

Ikke sjekket synet på en stund? Mange mister synskvalitet uten å merke det, som redusert avstandssyn eller smalere synsfelt. Les mer ved å trykke på linken.

Røde øyne?

Opplever du smerte eller rødhet i øynene? Vi kan identifisere årsaken og foreslå behandling og anbefale videre konsultasjon med fastlege eller øyelege ved behov.

Bestill time

Ikke la synet svekkes uten at du merker det. Bestill en grundig synsundersøkelse hos oss og forsikre deg om at øynene dine er i toppform. Vi hjelper deg.